Iniciar sesión
Carrito de compra

Veel gestelde vragen

Hoe verstel ik mijn lade en hoe haal ik deze eruit bij een softclose systeem?
Hoe kan ik een bestelling plaatsten?

Ga naar het gewenste product.Klik op de grote groene knop 'Voeg toe aan 'winkel mandje'.Klik op 'verder winkelen' om het assortiment verder te bekijken en/ of uw bestelling compleet te maken of klik op 'Doorgaan met bestellen' om te betalen.Eerste bestelling dan klik op ‘Doorgaan naar 'kassa'.Of log in met uw account.
Vul uw gegevens in en doorloop de stappen: Uw gegevens, Betaalmethode, Bestelling bevestigen.U ontvangt een orderbevestiging per e-mail als de bestelling is geplaatst.


Wat zijn de levertijden?

Onze levertijden variëren van 3 weken voor wastafels tot 4 tot 6 weken voor maatwerk meubels. 

Waar kan ik de producten bekijken?

Onder het kopje DEALERS kunt u zien waar onze producten te zien zijn.

Heb ik speciale reinigingsmiddelen nodig?

U kunt de producten schoonmaken met normale middelen voor de sanitair. Gebruik geen agressieve of bijtende middelen.
Het Solid Surface kunt u makkelijk reinigen met  een afwas spons en evt. een beetje Cif. Dit geld alleen voor de witte wastafels van solid surface. NIET voor de
wastafels in iedere andere kleur. Deze zijn namelijk gespoten en hebben dus een toplaag. Reinig deze met wat lauw water en geen schuur middelen of schuurspons.
Welke producten kan ik op maat bestellen?

Al onze producten zijn op maat te bestellen, wij zijn een fabriek en produceren al onze producten zelf. Met als enige uitzondering  de Keramische wastafels.

Kan een badmeubel tegen water?

De badmeubels zijn vocht bestendig, maar als er iedere dag water van de douche tegenaan spat  daar zijn de meubels niet tegen bestand.
Het is raadzaam om een douche scherm tussen het badmeubel en de douche te plaatsten.

Kan ik ook een wastafel of onderkast uit een meubel set los bestellen?

Ja dat kan. Als je het gewenste meubel aan klikt, zit er onderaan de pagina een PDF met maatwerk. Hierin staan de bruto prijzen van de onderkasten en wastafels. Daarin kun je ook zien dat deze onderkasten soms in meer kleuren besteld kunnen worden. Bijvoorbeeld Badmeubel LUSH staat in de serie badmeubelsets verkrijgbaar in 4 kleuren maar bij het maatwerk hebben we  de keuze uit nog  2 extra kleuren.

Suscribirse al boletín de noticias

Carrito de compra

Filtros claros

Filtro

Anular
Confirmar